Bezdomovci přespávali v tepelném kolektoru. Další se přehrabovali v popelnicích
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na příkaz primátora města proběhly během vánočních svátků na území města preventivně bezpečnostní akce, zaměřené na čistotu u sběrných kontejnerů na domovní odpad a v jejich okolí. Dále se strážníci zaměřili na lidi bez domova, kteří neoprávněně užívají kolektorů a jiných veřejně prospěšných zařízení.

Během tohoto opatření bylo zjištěno dvanáct osob, které se přehrabovaly v popelnicích a nádobách na domovní odpad a na zemi po sobě zanechávaly nepořádek. Tyto osoby strážníci donutili nepořádek po sobě uklidit a z místa je po řádném poučení vykázali.

0201mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Ve dvou případech strážníci zjistili osoby, které v ulici Sociální péče neoprávněně přebývaly v tepelném kolektoru. I zde zbyl po nezvaných hostech značný nepořádek. Ten se vešel do osmi pytlů, které budou následně odvezeny. I v tomto případě byli oba muži z místa vykázáni. Jak řekl primátor: „Opět se prokázalo, že nepořádek v ulicích dělají lidé, kteří neberou ohledy na ostatní a nevadí jim, jaké škody napáchají. V těchto opatřeních budeme pokračovat i nadále“.

0201mpulkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru