Akce Prázdniny v zoo se zabývá zvířaty a rostlinami žijící v České republice
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Krásné Březno – Zoologická zahrada v Ústí nad Labem si připravila na jarní prázdniny, které právě probíhají na Ústecku, akci pro malé i velké návštěvníky nazvanou Prázdniny v zoo. Téma se zaměřuje na kampaň světové asociace zoologických zahrad a akvárií (WAZA) s názvem „Biodiverzita - to jsme my”, která probíhá v letech 2011–2020.

Hlavním tématem jsou zvířata a rostliny žijící v České republice. „V pavilonu šelem je připraveno sedm stanovišť s úkoly na téma volně žijících zvířat a rostlin v naší přírodě. Každý účastník obdrží za odevzdaný tiket v dolní pokladně odměnu,“ uvádí ústecká zoo.

Brána zahrady se každý den otevírá veřejnosti v 9.00 hodin a uzavírá v 17.00 hodin. Pokladna funguje do 16.00 hodin. Vstup je během zimního období pouze z Drážďanské ulice.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru