OBRAZEM: Požár vyhnal obyvatele z domu, nemohoucí ženu se psem vynesli ven strážníci
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - První únorový den v 18.46 hod., prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v obvodu Předlic, kde v ulici Sklářská zaslechla křik obyvatel a dále si všimla kouře, vycházejícího ze střechy domu č.p.24. Přítomní strážníci okamžitě vyrozuměli přes operační středisko městské policie hlavní složky IZS, a to hasiče a Policii ČR.

Hlídka strážníků na místě provedla zabezpečení místa požáru proti vstupu nepovolaných osob a vzhledem k tomu, že v objektu se nacházely osoby, začali strážníci tyto osoby z domu okamžitě evakuovat. V domě se nacházela i jedna nemohoucí žena, kterou hlídka vynesla ven před budovu i s jejím psem.

0402pozardomu1

Foto: MP Ústí nad Labem

Po dobu přítomností zasahujících strážníků byl v celé budově cítit aceton, nebo jiná obdobná těkavá látka. Do příjezdu hasičů a Policie ČR byly již všechny osoby mimo hořící budovu. U žádné z evakuovaných osob, nebylo zjištěno žádné zranění a nikdo z osob nevyžadoval lékařské ošetření.

0402pozardomu3

Foto: MP Ústí nad Labem

Po uhašení požáru byl na žádost policistů a hasičů zabezpečen venkovní vchod objektu páskou proti vstupu nepovolaných osob a během noci byly strážníky prováděny namátkové kontroly dané budovy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru