Prezident Miloš Zeman se pozdravil s policisty na dálnici D8
Miloš Zeman na dálničním oddělení v Řehlovicích. Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Řehlovice - Vážím si práce policie a děkuji za ni. Těmito slovy poděkoval prezident Miloš Zeman zápisem do pamětní knihy policistů dálničního oddělení v Řehlovicích.

Mezi policisty dálničního oddělení zavítal prezident v pondělí odpoledne. "S policisty pan prezident krátce pohovořil a vyjádřil poděkování za policejní práci zápisem do pamětní knihy," krátce shrnula prezidentskou návštěvu mluvčí policistů v Ústeckém kraji Šárka Poláčková.

Prezident Miloš Zeman v pondělí přijel i do malého sálu Krušnohorského divadla v Teplicích, aby vzdal čest předsedovi senátu a dlouholetému primátorovi Teplic Jaroslavu Kuberovi. Ten náhle zemřel před dvěma týdny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru