Výtěžek z Vánočního koncertu The Boom poputuje na ústeckou onkologii
Ilustrační snímek.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Neporušit tradici a uspořádat na konci roku tradiční Vánoční večírek rozhodla kapela The Boom. Kvůli vládním opatřením letos příznivci písní Beatles zhlédnou koncert na obrazovkách pomocí živého streamu. Výtěžek z akce poputuje na Komplexní onkologické centrum Krajské zdravotní v ústecké Masarykově nemocnici.

Koncert bude přenášen živě z ústeckého Veřejného sálu Hraničář v sobotu 19. prosince 2020 od 19.30 hodin. Stream bude přístupný všem na internetovém odkazu  https://youtu.be/42IIcBdLSUc. „Příspěvky jako dobrovolné vstupné mohou diváci zasílat v průběhu koncertu, i v následujících dnech do 31. prosince 2020 na transparentní účet The Boom číslo 2345698001/5500. Do zprávy pro příjemce stačí uvést příspěvek VK 2020 + jméno/název za koho je příspěvek posílán,“ žádají diváky hudebníci.

V programu vystoupí B Doom - The Boom Revival, The Boom Beatles Revival Band & Orchestra, The Boom Beatles Revival Band a hosté. Akci pořádají The Boom, B. B. Art Production ve spolupráci s Veřejným sálem Hraničář za podpory města Ústí nad Labem a generálního partnera Malfini a dalších partnerů. „Moc nás mrzí, že nemůžeme udělat živý koncert tak, jak tomu bylo posledních 29 let. Doufáme, že jste zdrávi a užijeme si to společně prostřednictvím technických vymožeností. Zároveň bychom rádi, hned jak to půjde, udělali koncert živý, se vším co k tomu patří. Opatrujte se, děkujeme za podporu a přízeň, užijte si Vánoční svátky s těmi nejbližšími a mějte se krásně,“ Vaši The Boom, uvedli organizátoři na sociální síti Facebook.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru