Mraky došly. Vymetená obloha vydrží nejméně do příštího týdne
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecko - Pá, pa, pa, pa, pápa... Kdo by neznal legendární meteoroložku-zpěvačku z Hoštic. Ajfouna neměla, Šaomi neměla, internety neměla, nic neměla, ale nikdy se nespletla. Prostě ráno vstala a jak zatónovala, tak bylo. Zdali byla opravdu neskutečně nadaná, nebo spolupracovala s ilumináty a měla k dispozici technologii z jiného světa, to už se asi nikdy nedozvíme. Tak jako tak, zpívat uměla. A kdyby dnes každé ráno zpívala na svém JůTubu, v následujících dnech by počet jejích subskrajberů prudce narůstal. Proč? Protože bychom denně slyšeli: Pá, pa, pa, pa, pápa...

Nejedna žena je (pořádná) stíhačka. Možná právě proto zrovna na Mezinárodní den žen (a i potom) byly v severozápadních Čechách vidět, ale hlavně slyšet stíhačky. Je poněkud úsměvné, že na pravidelnou zkoušku sirén vzhledem k dění na Ukrajině nedošlo, ale na závody stíhaček, které se rozhodně nekonají každý měsíc, došlo. Navíc informace o stíhačkách se s předstihem neprohnaly médii, a tak byl nejeden člověk (ne)mile překvapen. My naštěstí ty Ajfouňáky i Šaomáky máme, zvláště (a)sociální sítě, takže netrvalo dlouho a pravda vyšla najevo. Žádný soudný den, pouze cvičení. Nebo tajná akce iluminátů? (LOL)

Pohlédněme nyní společně na předpověď počasí (pro Ústecký kraj a přilehlé okolí):

11. března: Pá, pa, pa, pa, pápa... a ranní minima kolem -4 až -8 °C a odpolední maxima okolo 3 až 7 °C.

12. března: Pá, pa, pa, pa, pápa... a ranní minima kolem -2 až -6 °C a odpolední maxima okolo 7 až 11 °C.

13. března: Pá, pa, pa, pa, pápa... a ranní minima kolem -3 až -7 °C a odpolední maxima okolo 6 až 10 °C.

14. března: Pá, pa, pa, pa, pápa... a ranní minima kolem -2 až -6 °C a odpolední maxima okolo 6 až 10 °C.

Komu, respektive čemu vděčíme za takové sluníčkové počásko? Noemu. Noemovi. Jak se to skloňuje? No to je jedno. Nejde samozřejmě o konstruktéra Noemovy archy, nýbrž o tlakovou výši, které němečtí meteorologové přisoudili jméno Noe. To je celé. Jedna dobře postavená tlaková výše a jeden neví, co je to mrak.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru