CPI Byty dokončila kompletní rekonstrukci domu v centru Ústí, od dubna v něm nabídne osm moderních bytů
Foto zdroj: CPI byty
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Zájem o bydlení v nájemních bytech je stále na vzestupu. Společnost CPI Byty, jeden z největších poskytovatelů nájemního bydlení v ČR, na tuto skutečnost pružně reaguje a už na konci března umožní budoucím nájemníkům prohlídky nově rekonstruovaného bytového domu na adrese Klíšská.

Dům, který se nachází přímo v centru města, prošel během uplynulých měsíců kompletní rekonstrukcí. „V rámci rekonstrukce jsme přistoupili k zásadní změně dispozic. Našim cílem je poskytovat nájemníkům kvalitní bydlení a splňovat současné náročné standardy. Celkem je v domě vystavěno 8 bytových jednotek, z nichž k některým přísluší také balkon“, říká Tomáš Urbík, vedoucí ústecké pobočky. V objektu tak zájemci o bydlení mohou nově vybírat z jednotek s dispozicemi od 1+1 do 3+1.

1503cpi2

Všechny jednotky jsou vybaveny kuchyňskou linkou se zabudovaným sporákem a sklokeramickou deskou, ústředním vytápěním či novými podlahami. „Při renovacích našeho portfolia se kromě bytů soustředíme také na podpovrchové a vnější úpravy. Proto jsme na Klíšské v rámci kompletní rekonstrukce přistoupili k opravě střechy a fasády či modernizaci společných prostor. Nutných změn doznaly také rozvody,“ doplňuje Urbík.

Bytový dům se nachází v docházkové vzdálenosti od plaveckého stadionu, sportovní haly SLUNETA, areálu UJEP (Univerzity Jana E. Purkyně), v blízkosti zastávek městské hromadné dopravy i několika restaurací a kaváren. Přímo v centru města tak najdete moderní a klidný domov s plnou občanskou vybaveností na dosah ruky.

1503cpi3

Pro bližší informace se obraťte na obchodní zástupce, jejichž kontakty jsou k dispozici na webu společnosti www.cpibyty.cz. Se stěhováním prvních nájemníků pak společnost počítá během dubna 2022.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru