Primářem Sexuologického oddělení Masarykovy nemocnice se stal Marek Broul
Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Primářem Sexuologického oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., se od 1. září 2022 stal MUDr. Marek Broul, Ph.D., MBA, FECSM. Ve vedení primariátu vystřídal MUDr. Miroslava Zoubka.

Zdravotnické pracoviště, kterému i nadále náleží statut samostatného oddělení, sídlí v Ústí nad Labem na adrese Stará 1799/1, mimo areál nemocnice na Severní Terase. Je jediným této specializace v rámci Krajské zdravotní, a.s. (KZ).

„Gratuluji doktoru Broulovi ke jmenování a přeji mu na nové pozici hodně úspěchů. Jsem přesvědčen, že toto v rámci Krajské zdravotní unikátní pracoviště se pod jeho vedením bude dál rozvíjet a nadále zajišťovat na vysoké úrovni odbornou pomoc všem pacientům, kteří ji potřebují,“ řekl MUDr. Petr Malý, MBA, generální ředitel KZ.

„Jsem rád, že oddělení bude nadále fungovat jako oddělení samostatné, a to nejen v rámci Masarykovy nemocnice, ale i v rámci celé Krajské zdravotní. Podařilo se udržet jeho odbornou úroveň a bude tedy i nadále poskytovat komplexní sexuologickou péči o pacienta. Velice děkuji panu primáři Zoubkovi za dosavadní práci a velmi mě těší, že zůstal na zkrácený úvazek. Oddělení vedl celých 22 let a mělo výbornou pověst v sexuologické odborné společnosti. Novým členem týmu se stala MUDr. Petra Kučerová, kterou vítám a přeji jí dlouhou a úspěšnou kariéru sexuoložky,“ uvedl v souvislosti se svým uvedením do funkce MUDr. Marek Broul, Ph.D., MBA, FECSM.

Sexuologické oddělení se při pomoci pacientům zaměřuje na diagnózy a vyšetření: mužské sexuální dysfunkce, andrologie, ženské sexuální dysfunkce, neplodnost páru, párový nesoulad, parafilie a deviace, transexualismus, soudně nařízené ochranné ambulantní sexuologické léčby, vyšetření spermiogramu a ejakulátu na kultivační vyšetření, falopletysmografické a vulvopletysmografické vyšetření. „Pacienti se k nám nemusí obávat objednat, rádi se postaráme o každého. Při objednání není nutné doporučení praktického či jiného odborného lékaře," ujistil primář Broul.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru