Zloděj během dvou týdnů vykradl tři auta, navíc se pokusil platit kradenou kartou
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 39letému muži z trestného činu Krádeže a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Podezřelý se v průběhu zhruba 14 dnů vloupal do tří osobních vozidel.

"Z těchto vozidel převážně odcizil vše, co uvnitř majitelé zanechali. V jednom případě odcizil kabelku s platební kartou, kterou i v několika případech použil k přímým platbám do výše 500 korun. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 32 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že byl tento muž v minulosti již pro majetkovou trestnou činnost odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru