Mladíci hráli v noci fotbal na dětském hřišti, jeden z nich byl pod vlivem alkoholu
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 8.1.2022 v 01:55 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků na dětské hřiště v ulici Kmochova, z důvodu oznámení, že se zde nacházejí mladíci, kteří zde hrají fotbal a jsou velmi hluční.

Po příjezdu na místo byla před hřištěm ZŠ provedena kontrola dvou osob, které byly zjevně pod vlivem alkoholu. Z kontrolovaných osob byla jedna osoba mladší osmnácti let, proto u něho byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu, kterou bylo zjištěno, že požil alkoholický nápoj. Naměřena hodnota alkoholu v dechu činila 0,66 promile.

Dotyčný byl poté převezen do místa trvalého bydliště, kde byl předán svému zákonnému zástupci (matce). Oba dotyční byli poučeni dle zákona s tím, že celá věc bude předána k dořešení na Odbor sociálních věcí MmÚ. Mladistvý odmítl sdělit, kdo mu podal alkoholický nápoj.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru