Před zastávkou v Chabařovicích byl sražený pejsek. Městská policie hledá majitele
Foto: MP Chabařovice
Ústí nad Labem

Chabařovice - Ve středu 12. října v 7:10 byl hlídce městské policii oznámen sražený pejsek v ulici Teplická (50m před zastávkou). Oznamovatel, který pejska našel, ho opatrně přenesl mimo silnici a vyčkal na příjezd hlídky.

Hlídka po příjezdu na místo pejska vzala opatrně do deky a následně ho převezla k ošetření na veterinární kliniku Helion do Ústí nad Labem. Čip u pejska zjištěn, bohužel není nikde registrován.

"Vzhledem k vážné diagnóze, tímto žádáme majitele, aby se co nejdříve ozvali městské policii na telefonní číslo 725 062 547," dodává městská policie Chabařovice na své stránce na Facebooku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru