Muž hodil po trolejbusu kámen, před strážníky se pokusil utéct. Jelikož byl agresivní, skončil v poutech
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 10.10.2022 v 04.21 hodin, vyjížděla hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Jateční, k tamní zastávce MHD, z důvodu oznámení o napadení řidiče dopravního podniku. Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že opodál stojící muž středního věku, bytem Chomutov, hodil na projíždějící trolejbus kamenem, přičemž rozbil zadní boční okno.

Po spatření přijíždějící hlídky se dal dotyčný na útěk. Hlídka se za mužem ihned rozběhla a opakovaně jej vyzvala „Jménem zákona k zastavení“. Muž však výzev nedbal a dále utíkal ulicí Jateční směrem na Klíši. Po krátké honičce strážníci muže dostihli a protože začal být vůči strážníkům agresivní, byl hlídkou pomocí hmatů a chvatů zpacifikován a nakonec skončil na zemi ve služebních poutech. Z důvodu podezření ze spáchání trestného činu, byl muž omezen na osobní svobodě a na místě předán přivolané hlídce Policie ČR k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru