V Matiční ulici vzniknou další krizové byty
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Pět milionů na stavební úpravy krizových bytů v Matiční ulici bylo schváleno radou. Dotaci milion korun na jejich rekonstrukci obdrží město z Fondu Ústeckého kraje.

Radní schválili rozpočtové opatření finančního odboru a odboru dopravy a majetku, kdy byly převedeny finance výši 5 000 000 Kč z volných prostředků (rezerva na nepředvídatelné výdaje – soudní spory atd.) do investiční části výdajového rozpočtu ODM na akci Stavební úpravy objektu č. p. 183/9, ul. Matiční – krizové byty. Na rekonstrukci byla již dokončena projektová dokumentace.

Objekt sousedí s objektem č. p. 184/7, ten byl v minulosti zrekonstruován a vznikly v něm tři bytové jednotky (dva krizové byty). První i druhou výstavbu krizových bytů podporuje Ústecký kraj.

Radní také schválili uzavření smlouvy o poskytnutí investiční dotace k realizaci projektu Krizové byty pro potřeby občanů Ústeckého kraje z Fondu Ústeckého kraje. Dotace činí milion korun, celkové náklady projektu potom pět milionů včetně DPH. Projekt bude dokončen do 31. prosince 2024.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru