Kriminalistům se podařilo rozlousknout sérii krádeží. Zloděj způsobil škodu za téměř osmdesát tisíc, hrozí mu tři roky
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým kriminalistům se podařila objasnit série majetkové trestné činnosti. Konkrétně se jednalo o vloupání do dvou rodinných domů a dvou rekreačních chat. V tuto chvíli již obviněný 48letý muž z těchto objektů odcizil věci, které se mu v tu chvíli hodily nebo šly snadno zpeněžit.

"V jeho hledáčku byla elektronika, alkohol, šperky a oblečení. Svým jednáním způsobil škodu kolem 74 tisíc korun. Na svobodě si dlouho nepobyl. V listopadu loňského roku byl propuštěn z výkonu trestu, kde byl pro obdobnou trestnou činnost. Policejní vyšetřovatel 48letému muži sdělil obvinění z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru