Meteorologové varují před náledím a mrznoucími mlhami
Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Počasí včera potrápilo v Ústeckém kraji hlavně řidiče. Během dne i noci se staly desítky dopravních nehod. A podobná situace, podle meteorologů, bude i dnes.

"Vyskytuje se četné náledí (hlavně na západě a severozápadě Čech) a lokálně také námraza v důsledku mrznoucích mlh," informuje Český hydrometeorologický ústav na svém profilu na sociálních sítích.

Dnešní ráno bylo z tohoto týdne ránem nejmrazivějším, tvrdí meteorologové. "Teploty totiž klesly na 0 až -5 °C, na západě až na -7 °C, v Tachově dokonce až k -8 °C. Na Šumavě a v Krušných horách mrzlo ještě více, teploty se zde pohybovaly mezi -10 až -15 °C, v Rolavě neměřili -18 °C," píše ČHMÚ.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru