Starší muž zkolaboval při práci v dodávce a došlo u něj k zástavě srdce. Z vozu ho museli vyprostit
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 30. dubna ve čtvrt na tři odpoledne byla operačním střediskem městské policie vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Sibiřská, kde požádala o asistenci strážníků posádka zdravotní záchranné služby s přenosem pacienta do sanity. Po příjezdu hlídek na místo bylo zjištěno, že starší muž zkolaboval při práci ve své zaparkované dodávce a došlo u něho k zástavě srdce.

Jelikož byl v dodávce zaklíněn, byla hlídka strážníků požádána o spolupráci při jeho vyproštění. Po vyproštění muže z vozidla hlídka spolupracovala s posádkou záchranářů v resuscitaci, a to nepřímou masáží srdce. Po zhruba půlhodině se u muže podařilo obnovit činnost srdce a poté byl strážníky dopraven do sanity. Po zajištění životních funkcí byl dotyčný zdravotníky převezen do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru