Kontroly bezdomovců pokračují. Strážníci prošli okolí Mariánské skály, heliportu, střelnice a část lokality Důlce
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 4. května byla ve spolupráci s pracovnicemi ÚMO Severní Terasa provedena kontrolní akce, zaměřená na kontrolu lidí bez domova. Předmětem opatření byla kontrola čistoty v okolí míst, kde se bezdomovci zdržují a kde si nejčastěji staví svá provizorní bydlení. Strážníci postupně prošli okolí Mariánské skály, heliportu, střelnice na Mariánské skále a část lokality Důlce.

Při této preventivně bezpečnostní akci bylo zkontrolováno devět bezdomovců, kterým byly poskytnuty informace o možnostech, kam a na koho se mohou obrátit v situacích, kdy nemají dostatek potravin, nebo nemají kde spát. Akce zaměřené na čistotu města budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru