Muž cestoval načerno, před strážníky chtěl utéct. Byl totiž celostátně hledaný
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 13. května v 5:15 během spolupráce s pracovníky přepravní kontroly Dopravního podniku města Ústí nad Labem, kontrolovala na žádost přepravního kontrolora hlídka strážníků muže středního věku, který cestoval prostředkem MHD bez platného jízdního dokladu.

Při lustraci dotyčného bylo zjištěno, že se jedná o osobu, která se nachází v hledáčku Policie ČR, po které bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Během ověřování totožnosti se muž choval nervózně a během služebního úkonu se pokusil z místa uprchnout. V tom mu bylo hlídkou strážníků pomocí hmatů a chvatů zabráněno a po krátké potyčce skončil hledaný ve služebních poutech. Vzhledem k těmto skutečnostem, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si muže od strážníků převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru