FOTO: Trofejní ryba v řece Labi! Rybář chytil více než dvacetikilového amura
Pan Valíček se svým úlovkem. Foto: Český rabářský svaz, z.s., Severočeský územní svaz
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - V řece Labi žije mnoho krásných ryb, které zde často i díky úživnosti dorůstají trofejních velikostí. O tom se přesvědčil i pan Valíček, který jednu z nich vytáhl z Labe. Uvedl to Český rybářský svaz, z.s., Severočeský územní svaz na svém facebookovém profilu a zveřejnil tam i fotografie rybáře s jeho úlovkem.

"Jako příklad lze uvést amura o váze 22,38 kg (116 cm), kterého nám zaslal pan Valíček, tomu nezbývá než pogratulovat. Na podobné šupinaté krasavce lze dle úlovků v posledních letech (dle foto) ovšem narazit na více revírech Severočeského územního svazu, nejen Labi samotném," píší rybáři na sociálních sítích.

FOTO

2005amur2

2005amur3

Pan Valíček se svým úlovkem. Foto: Český rabářský svaz, z.s., Severočeský územní svaz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru