Upřesnění k nehodě na tuningovém srazu: Spolujezdec se zranil při obíhání dodávky, zasahoval vrtulník
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Panenský Týnec - Na tuningové akci, která se konala tento víkend v Panenském Týnci na Lounsku, se stala nehoda. V sobotu odpoledne se tam těžce zranil muž. Letěl pro něj vrtulník záchranné služby.

Na místě zasahovali záchranáři i policisté. Původní informace od policie byla, že z okna auta vypadl spolujezdec při driftování. Vyšetřování ale ukázalo, že vše bylo jinak. „Spolujezdec z vozidla VW Transporter se při pomalé jízdě bavil tím, že z jedoucího vozidla vystoupil, vozidlo oběhnul a pokusil se opětovně nastoupit. Tento nástup se mu ovšem nepovedl, upadl na zem a způsobil si zranění,“ upřesnila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Zraněného muže transportoval vrtulník do nemocnice. "Záchranáři převezli osobu se středně vážným zraněním do ústecké nemocnice," uvedl v sobotu mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla s pozitivním výsledkem 0,6 promile. V současné době také zjišťují, jestli pod vlivem alkoholu nebyl i spolujezdec.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru