Žena ležela na chodníku, měla zřejmě epileptický záchvat. Strážníci jí poskytli první pomoc
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska městské policie byla vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Keplerova, odkud na tísňovou linku městských strážníků telefonovala oznamovatelka, která operátorovi nahlásila, že ve zmiňované ulici leží na chodníku neznámá žena.

Strážníci na místě zjistili ženu středního věku, která se nalézala zřejmě po epileptickém záchvatu. Strážníci dotyčné poskytli první pomoc a uložili ji do stabilizované polohy. Zároveň byla k případu přivolána zdravotní záchranná služba, která si ženu od strážníků převzala a odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru