Řidička srazila na přechodu v Ústí desetiletého chlapce, z místa nehody ujela
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní komisař zahájil trestní stíhání 24leté ženy pro trestný čin Neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku. Obviněná v září loňského roku v městské části Neštěmice kolem druhé hodiny odpoledne řídila své vozidlo Peugot 206, kdy na přechodu pro chodce v ulici Seifertova přehlédla přecházejícího 10letého chlapce a srazila ho.

"Chlapec následně upadl na komunikaci a řidička z místa nehody ujela. Policistům se podařilo vozidlo v krátké době ustanovit a řidičku vypátrat. Za uvedené jednání obviněné, v případě prokázání viny před soudem, hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru