Policie dopadla násilníka, který brutálně napadl ženu a požárem chtěl zahladit stopy. Do akce byl nasazen i vrtulník
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Litoměřice - Policistům se podařilo dopadnout pachatele, který má na svědomí brutální napadení ženy v Litoměřicích, ke kterému došlo v noci na dnešek v jedné ze zahrádkářských kolonií. Následně došlo k požáru dřevěné chatky.

Podle informací CNN Prima NEWS měl muž nejprve napadnout svou oběť, požárem chtěl zahladit stopy a poté z místa činu utekl. Vypátrat pachatele se podařilo krátce po půl jedenácté dopoledne, po zadržení byl převezen kriminalisty do cely. Do akce byl nasazen i vrtulník.

Žena skončila s vážným zraněním v litoměřické nemocnici. „Ženu jsme s vážným zraněním převezli do litoměřické nemocnice,“ uvedl mluvčí záchranné služby Prokop Voleník.

"Zahájili jsme úkony trestního řízení ve věci podezření ze zvlášť závažného zločinu Vraždy ve stadiu pokusu," dodává policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru