Čekají nás dva dny státních svátků. Kde si při nich nakoupíte?
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Ústí nad Labem

Česká republika – Ve středu a čtvrtek 5. července se slaví Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, 6. července pak Den upálení mistra Jana Husa. Po oba dva tyto státní svátky nicméně nejsou obchody ve svém prodeji nikterak omezeny.

Zákon č. 223/2016 Sb., o prodejní době v maloobchodě ve vybrané svátky omezuje prodej ve větších prodejnách. Nicméně toto omezení se nedotýká ani jednoho z červencových svátků. Prodejci tak mohou po oba dny prodávat bez omezení, ale samozřejmě nemusí. Obchodní centra Tesco, Lidl, Kaufland, Penny, Billa a ani Albert žádné omezení na následující dva dny volna neplánují.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru