Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Veřejná zakázka na obnovu městského mobiliáře zná svého dodavatele. Cílem je obměna odpadkových košů v centru města.

Proběhl výběr dodavatele pro veřejnou zakázku na obnovu městského mobiliáře, které se zúčastnili tři uchazeči. Zakázku získala společnost Egoé life s.r.o., která nejlépe splnila požadovaná kritéria a jejíž nabídková cena je 1 363 900 Kč bez DPH.

Předmětem zakázky je dodávka odpadkových košů o velikosti 80 l a 120 l pro centrum města. Všechny nové koše budou splňovat specifické požadavky, které byly předem definovány. Mezi požadavky patří například:

  • jednotná designová řada všech košů,
  • barva vnější nádoby – antracitově šedá nebo tmavě zelená,
  • válcovitý tvar,
  • možnost integrovaného nebo přídavného popelníku (také v jednotné designové řadě),
  • vyjímatelná vnitřní nádoba a další.

Samotná instalace nových košů není součástí zakázky a je v gesci zadavatele. Odpadkové koše v centru města, které budou nahrazeny novými, ale bude možné je dále využít, nahradí zničené koše v jiných částech města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru