Ústí nad Labem – Na usměrnění silničního provozu narazí řidiči projíždějící po mostě Dr. Edvarda Beneše. Úprava potrvá celý měsíc červenec.

Důvodem úpravy dopravního značení je překop silnice za účelem zhotovení nového vedení sítí v rámci příprav na rekonstrukci mostu. Práce jsou rozděleny do tří etap. Přechodné usměrnění provozu se dotkne ulic Střekovské nábřeží, Předmostí, U Nádraží a Národního odboje.

V letech 2024 – 2026 proběhne celková rekonstrukce mostu Dr. Edvarda Beneše. Most je součástí silnice II/613 a jeho vlastníkem je Ústecký kraj.  V současné době probíhá výstavba dočasné bezbariérové lávky, která poslouží k přeložkám 30 inženýrských sítí a převede pěší a cyklisty přes řeku Labe.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru