Předsedou představenstva Krajské zdravotní a. s. je nově Ing. Jakub Komárek. Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Na mimořádném jednání představenstva Krajské zdravotní, a.s., na začátku července z rodinných důvodů rezignoval na svou funkci předseda představenstva Krajské zdravotní, a.s., MUDr. Ondřej Štěrba.

Na post předsedy představenstva byl tedy s účinností od 2. 7. 2024 na návrh dosavadního předsedy, zvolen Ing. Jakub Komárek, který získal jednomyslnou podporu všech členů představenstva. Ondřej Štěrba zůstává nadále řadovým členem představenstva Krajské zdravotní, a.s.     

„Z vážných rodinných důvodů se aktuálně nebudu moci věnovat Krajské zdravotní tak, jak moje dosavadní funkce vyžaduje. Proto jsem dnes požádal o uvolnění z funkce předsedy představenstva Krajské zdravotní a zůstanu nadále jeho řadovým členem,“ vysvětlil svůj krok MUDr. Ondřej Štěrba.

Ve funkci předsedy nahradí MUDr. Štěrbu Ing. Jakub Komárek, kterého na mimořádném jednání představenstva zvolili jeho členové jednomyslně. „Děkuji kolegům za důvěru. Členem představenstva Krajské zdravotní jsem od června 2021, takže s odpovědnostmi ve funkci předsedy jsem velmi dobře obeznámen. Bude také zachována i potřebná kontinuita práce představenstva na aktuálních úkolech před nadcházejícími krajskými volbami, ze kterých vzejde i nové představenstvo,“ komentoval volbu Ing. Jakub Komárek. 

Ekonom Jakub Komárek pochází z Litoměřic, v obci Klapý, kde aktuálně žije, je zastupitelem. Je také místopředsedou investiční a majetkové komise Ústeckého a kraje. V červnu 2021 byl zvolen členem představenstva Krajské zdravotní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru