Ústí nad Labem – Měly umožnit integrovanému záchrannému systému, městské hromadné dopravě a cyklistům bezpečnější průjezd podél ústecké nemocnice. Zatím je „zdobí“ černá fólie. Řeč je o svislých příkazových dopravních značkách na silnici I/30 v ulici Sociální péče. Řada motoristů se ptá, jak je to s chystanou dopravní úpravou.

„Všude se píše, jaká budou či nebudou u nemocnice dopravní opatření. Jediné, co je v současné době vidět, jsou černou fólií překryté dopravní značky. Nevíte, kdy začnou platit?“ zeptal se Vít Bečvář.

Správcem čtyřproudé silnice podél ústecké nemocnice je Ředitelství silnic a dálnic České republiky (ŘSD). „Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemní komunikací na silnici I/30 v ulici Sociální péče v Ústí nad Labem, jejíž součástí je i dočasně zneplatněné (zakryté) dopravní značení vymezující jízdní pruh pro IZS, vydal Krajský úřad Ústeckého kraje, odbor dopravy a silničního hospodářství. V současné době společně řešíme dopravní omezení v dané lokalitě, aby byl zachován bezpečný a plynulý provoz na uvedené pozemní komunikaci. O výsledku bude veřejnost informována,“ odpověděla na dotaz Kamila Zahálková, členky týmu komunikace ŘSD pro Karlovarský, Ústecký a Liberecký kraj.

Děkujeme, že nám náměty pomáháte tvořit zpravodajství z Ústecka. Texty, fotografie, videa s popisem nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru