Přechodné dopravní značení v centru Ústí nad Labem. 6x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Zejména motoristů se dotkne na přelomu měsíce července a srpna filmové natáčení v centru krajské metropole Ústeckého kraje.

Už teď je z přechodného dopravního značení zřejmý zákaz parkování v ulici Dlouhá a části ulice Velká Hradební. „V Ústí nad Labem bude natáčet zahraniční filmový štáb,“ odpověděla na dotaz redakce e-ústí.cz Barbora Hyšková z Filmové kanceláře Ústeckého kraje.

Magdalena Fraňková, mluvčí Ústeckého kraje v minulosti v tiskovém prohlášení uvedla, že přínosem pro všechny štáby je fakt, že v Ústeckém kraji lze nalézt téměř jakékoliv kulisy pro filmový příběh. „Nabízejí se lokace od krásných krajinných celků, památek, lidové architektury až po až po bizarní lokace brownfieldů a architektury tzv. sorely,“ zveřejnila mluvčí.

Tvořte i vy s námi zpravodajství z Ústecka. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více na e-deniky.cz.

Fotogalerie:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru