Foto: Zoo Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na konci června proběhla v zoo licenční kontrola, kterou musí každá zoologická zahrada podstoupit jednou za dva roky. Licenční komise byla složená ze zástupců Komise pro zoologické zahrady, Ministerstva životního prostředí, Ministerstva zemědělství, Krajské veterinární správy, Státní veterinární správy, České inspekce pro životní prostředí a Statutárního města Ústí nad Labem.

Administrativní část proběhla v Zooškole Heinricha Lumpeho, kde vedení zoo předneslo svou činnost posledních dvou let a představilo další plány a projekty. Posléze se komise přesunula na kontrolu zoologické zahrady, expozic a zázemí. Kontrola dopadla úspěšně a zoo licenci obhájila.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru