Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Vypadá to, že našlo vnitřní klid a mír. Přinejmenším v Česku. Soudě podle včerejška o tom není pochyb: V Mostě ráno 16 °C a odpoledne 25 °C. V Teplicích ráno 16 °C a odpoledne 24 °C. V Děčíně ráno 15 °C a odpoledne 23 °C. A tak dále. Na začátek srpna opravdu pokojné. Ne jako předloni, kdy očividně bojovalo se svými démony: Teplice to odnesly 35,1 °C. Ústí nad Labem to doneslo 35,4 °C. Doksany to odnesly 37,4 °C. A podobně. Nebuďme pořád jen negativní, mysleme pozitivně, ať se i počasí tváří pěkně!

V úterý 6. srpna nás vesmír odmění za pozitivní myšlení, a to sluníčkem. Čeká nás většinou jasná obloha, v odpoledních hodinách přechodně až polojasná. Teplotní minima kolem 15 až 11 °C, teplotní maxima okolo 22 až 26 °C.

Ve středu 7. srpna budeme vesmírem lehce upozorněni na náš sklon k negativnímu myšlení. Už po půlnoci oblohu pokryje vysoká oblačnost. A i když se ještě ráno vyjasní, po obědě zase oblačnosti přibude. Možná se objeví i přeháňka, případně slabá bouřka. Teplotní minima kolem 17 až 13 °C, teplotní maxima okolo 25 až 29 °C, sem tam až okolo 30 °C.

Ve čtvrtek 8. srpna opět budeme vesmírem lehce upozorněni na náš sklon k negativnímu myšlení. Přibližně uprostřed noci se po obloze rozprostřou hvězdy, byť ne na dlouho (pořád svítá dost brzo). Po východu slunce se však tak trochu zatáhne a v odpoledních hodinách asi sprchne. Asi. Teplotní minima kolem 19 až 15 °C, teplotní maxima okolo 24 až 28 °C.

PS:

Na 6. srpna připadá Mezinárodní den boje lékařů za mír a také Světový den boje za zákaz jaderných zbraní, takže čest a sláva všem andělům v bílých pláštích a smrt všem jaderným hlavicím.

Na 8. srpna připadá Mezinárodní den ženského orgasmu, což je poněkud nekorektní až rasistické, bezesporu nevhodné, čili ať už se identifikujete za cokoliv, nestresujte se. Žijte v klidu a míru.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru