Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 2. srpna krátce po jedné hodině odpoledne došlo na Střekově v ulici Litoměřická k dopravní nehodě dodávky Ford Transit a autobusu MHD. Při nehodě byli zraněni čtyři lidé, kteří byli záchrannou službou převezeni do nemocnice (psali jsme ZDE).

"Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Vzhledem k vyhodnocování dopravní nehody a kamerových záznamů pořízených z autobusu, lze přepokládat, že při dopravní nehodě došlo ke zranění dalších osob, které se v tu chvíli nemuselo projevit nebo nebylo tak akutní. V tuto chvíli proto policisté vyzývají všechny cestující, kteří měli vlivem dopravní nehody následné komplikace, aby kontaktovali linku 158 nebo se dostavili v pracovní době osobně na dopravní policii v ulici Horova 5 v Ústí nad Labem," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru