Foto: Dopravní podnik města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Po dobu více jak dvou měsíců Dopravní podnik města Ústí nad Labem shromažďoval podněty a připomínky od cestující veřejnosti, které se týkaly změn v městské hromadné dopravě od 1. května 2024.

Dopravní podnik města Ústí nad Labem (DPmÚL) na základě průběžného vyhodnocování nového provozu linek městské hromadné dopravy, podnětů a připomínek cestující veřejnosti a jednotlivých městských obvodů připravil dílčí změny v organizaci provozu linek městské hromadné dopravy, časových poloh vybraných spojů a intervalů vybraných linek MHD. Některé změny byly již implementovány v rámci celostátních změn jízdních řádů od 9. 6. 2024.

Mezi zásadní úpravy, které byly konzultovány s jednotlivými městskými obvody, patří například obnovení trolejbusového provozu do oblasti Mojžíře, propojení domovů pro seniory Pod Vyhlídkou s ústeckou poliklinikou nebo úprava dopravní obslužnosti Střekova, provázaná i s oblastí Klíše.

Foto: Dopravní podnik města Ústí nad Labem

Nové jízdní řády, které zohledňují všechny tyto změny, vstoupí v platnost od 2. září 2024. Schéma linek ve vysokém rozlišení najdete ZDE.

,,Závěrem bychom chtěli poděkovat všem cestujícím a městským obvodům za jejich podněty a spolupráci. Vaše zpětná vazba je pro nás nesmírně cenná a umožňuje nám neustále zlepšovat služby, které vám  poskytujeme. Věříme, že nové jízdní řády přispějí k vyšší spokojenosti a pohodlí všech uživatelů městské hromadné dopravy v Ústí nad Labem,“ uvedla Simona Mohacsi, výkonná ředitelka společnosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru