Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Vyhnout se frontám na začátku školního roku a koupit si časovou jízdenku s předstihem radí nejen studentům Dopravní podnik města Ústí nad Labem. Společnost upozorňuje, že doklad je možné pořídit 15 dní před jeho platností.

Jana Dvořáková, mluvčí ústeckého Dopravního podniku, uvedla, že studující nemusí čekat na vydání potvrzení od školy až do září. „Studenti od 15 do 18 let se při nákupu prokážou žákovským nebo občanským průkazem či cestovním pasem nebo dokladem ISIC (International Student Identity Card) k ověření studia. U plnoletých studujících do 26 let stačí platný žákovský průkaz nebo ISIC doklad,“ doplnila mluvčí. U přepážky kupující řekne od kdy/do kdy má časová jízdenka platit.

Všechny doklady na ústeckou městskou hromadnou dopravu (MHD) mohou cestující zakoupit v Zákaznickém a informačním centru Dopravního podniku města Ústí nad Labem v Revoluční ulici. Všechny potřebné informace získají také na bezplatné telefonní lince 800 100 613.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na ústeckých silnicích? Pošlete nám zprávu, fotografii či video s popisem na WhatsApp 739 377 803, prostřednictvím sociální sítě či e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme. Více na webové adrese e-deniky.cz.

REDAKCE UPOZORŇUJE: Dopravní podnik v Ústí přistoupí ke změnám v hromadné dopravě

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru