Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Již po čtrnácté budou ulice v centra Ústí a přilehlého Střekova předposlední zářiový víkend patřit běžcům. Do krajské metropole Ústeckého kraje míří jedna z největších sportovních událostí mezinárodního rozměru pro profesionální i rekreační sportovce. Letos s řadou novinek.

„Spolu s tradičním 1/2Maratonem, Rodinnou Mílí, Bambini Runem a Českým pohárem v paracyklistice se celá akce nově jmenuje Mattoni Ústí nad Labem Running Festival 2024,“ upozorňuje organizátor společnost RunCzech.

Důležitou změnou je také termín konání akce. Mattoni Ústí nad Labem Running Festival se tentokrát nebude konat v sobotu, ale v neděli 22. 9. 2024 z důvodů voleb do krajského zastupitelstva, které proběhnou v pátek 20. září a sobotu 21. září.

Dobrovolnické centrum v Ústí nad Labem, které shání dobrovolníky na zajištění běžeckého festivalu také upozorňuje na změnu tratě hlavního závodu. „Trasa 1/2Maratonu bude letos změněna kvůli rekonstrukci benešova mostu. Pozice vedoucích zůstanou stejné, jen dojde k mírným úpravám. Stále je místo pro přihlášení se, případně své rodiny nebo známých k dobrovolnictví na této sportovní akci!“ uvádí ústecké Dobrovolnické centrum.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru