Poslední nástup před celou jednotkou. Václav Bastl ukončil dnes po více než 30 letech službu u hasičů. Foto? HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – V závěru srpna se hned dva hasiči z Ústeckého kraje loučí se svými kolegy. V sobotu končí služební poměr dlouholetému tiskovému mluvčímu por. Ing. Lukáši Marvanovi. A přímo dnes se před nastoupenou jednotkou po 32 letech rozloučil se svými kolegy nprap. Václav Bastl.

„K hasičskému sboru v Ústí nad Labem nastoupil 19. 2. 1992 jako strojník. Strojní službě a Ústí nad Labem zůstal věrný po celou dobu své bohaté kariéry. Dnešní poslední službu ukončil jako technik strojní služby na denní směně tradiční koupelí v požární nádrži. Za dlouholetý přínos v oblasti strojní služby patří Vaškovi velké poděkování. Václave, děkujeme," vzkazují Václavu Bastlovi hasiči.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Dlouholetý tiskový mluvčí Lukáš Marvan. Foto: HZS Ústeckého kraje

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru