Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V Ústí nad Labem pokračují rekonstrukce a revitalizace majetku města. Radní schválili výběr zhotovitelů ke třem projektům.

Na základě výsledků výběrového řízení bude realizována 2. etapa rekonstrukce komunikace v Mezní ulici společností MI Roads a.s. Cenová nabídka vítězné firmy je 17 666 666,66 Kč bez DPH. V rámci této etapy bude zpevněna plocha a realizována komunikace v úseku 3–5, zároveň zde bude vystavěno veřejné osvětlení. O zakázku se ucházely čtyři firmy.

Projekt wellness a fitness v Plaveckém areálu Klíše se také posouvá do 2. etapy. V I. části této etapy bude realizována venkovní odpočívárna – dvorek. Zakázka bude realizována společností KLEMENT Construction a.s., jejíž nabídková cena je 1 749 173,17 Kč bez DPH. Výběrového řízení se zúčastnili tři zájemci.

Realizace 2. etapy projektu se dočká i revitalizace budovy B ústeckého Domu kultury. Veřejnou zakázku získala společnost BBP Stavby s.r.o. s nabídkovou cenou 44 739 419,26 Kč bez DPH. Zde dojde například ke kompletní opravě interiérů budovy B, vzduchotechniky, elektroinstalace a vytápění. Vyměněna budou i sedadla či podlahy. Zakázka bude spolufinancována z dotace projektu Ministerstva kultury České republiky. O zakázku se ucházely tři firmy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru