Kruhová křižovatka na Podhoří. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Logistický, výrobní a administrativní areál vyroste na Podhoří v sousedství okružní křižovatky v Havířské ulici a části pozemku bývalé plynárny. Odbor územního plánování a stavebního řádu Magistrátu města Ústí nad Labem schválil stavbu Podhorského parku - hala PP2, PP3, PP4, PP5 Ústí nad Labem, Všebořice. Informaci zveřejnil úřad na svých stránkách.

„V hale bude řešen potravinářský provoz firmy zabývající se výrobou dortů a dalších cukrářských výrobků ze základních surovin,“ uvádí dokument k objektu PP2.

Budova nazvaná PP3 poslouží společnosti testující světelnou techniku. „Na ploše haly a samostatných místnostech umístěny testovací stroje a zařízení, které budou zkoumat chování a výdrž světel za různých podmínek. Naměřená data budou analyzována a na základě výsledků budou upravována nastavení světel a poskytována zpětná vazba vývojovému a konstrukčnímu oddělení,“ píše se v rozhodnutí.

Další halu s názvem PP4 obsadí lékárenský provoz. „Vstupní materiál bude vstupovat převážně kamionovou dopravou přes manipulační rampy, převážně paletizovaný v kartonových boxech na dřevěných EUR paletách zabalených ve smršťovací fólii. Firma bude zboží rozvážet do sítě lékáren anebo i přímo jednotlivým zákazníkům, občanům prostřednictvím internetového obchodu. Bude zde provozována i kamenná prodejna s možností vyzvednutí či nákupu rovnou na místě,“ píše se.

Do haly PP5 se přesune obchod s distribucí krmiv a doplňků pro domácí mazlíčky. „Bude zde provozován internetový obchod i kamenná prodejna s možností vyzvednutí či nákupu rovnou na místě,“ uvádí dokument.

VIZUALIZACE

Zdroj: CPI

Zdroj: Magistrát Ústí nad Labem

Tvořte i vy s námi pestré zpravodajství z regionu. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více na e-deniky.cz.

Z námětů: Cyklisté v Ústí podepisují petici! Nelíbí se jim navržený projekt rekonstrukce Masarykovy ulice

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru