Zákaz vjezdu do ulice Bělehradská. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na zákaz vjezdu kromě vozidel stavby narazí řidiči a cyklisté v Bělehradské ulici podél areálu Letního kina. Důvodem je zahájení obnovy plynovodu v centru města Ústí nad Labem.

„Rekonstrukce je rozdělena na několik etap. Aktuální omezení dopravy je v úseku od křižovatky s ulicí Stroupežnického. Tato etapa potrvá do 3. 10. 2024. O následující další etapě budeme informovat,“ uvádí ústecký magistrát na svých stránkách. Všechna dopravní omezení z důvodu oprav plynovodu potrvají až do 29. listopadu 2024.

Na další dopravní omezení v centru Ústí nad Labem si musí dát pozor řidiči v ulici Přístaviště podél řeky Bíliny. Důvodem jsou výkopové práce na obnově přivaděče pitné vody do společnosti Spolchemie. Práce potrvají až do 15. prosince 2024. V Hornické ulici až do 17. října 2024 firma Severočeská servisní provádí opravu havárie vodovodu. Jezdí se v jednom jízdním pruhu. Úplná uzavírka silnice čeká na řidiče v ulici Čajkovského. Omezení potrvá až do 30. listopadu 2024.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru