Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 10. října v dopoledních hodinách prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v obvodu Severní Terasy, kde si v ulici Stříbrnická všimla stanu, postaveného za křovím na travnaté ploše, nad zastávkou MHD Orlická. Ve stanu byl hlídce známý bezdomovec středního věku z Trmic.

Jelikož dotyčný neměl ke stanování žádné povolení o záboru veřejného prostranství, bylo mu sděleno důvodné podezření ze spáchání přestupku. Z tohoto důvodu byl muž hlídkou vyzván ke „zbourání stanu“ a poté byl po řádném poučení z místa hlídkou vykázán. Dále mu byla podána informace, kam a na koho se může obrátit v situacích, kdy nemá kde spát, nebo nemá dostatek potravin. 

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru