Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 15. října byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Šrámkova, odkud volal přes SOS tlačítko - SeniAngel muž vyššího věku, který spadl na zem a bez cizí pomoci se sám nemohl zvednout.

Klíče od bytů lidí, kteří toto bezpečnostní tlačítko vlastní, mají strážníci na svých příslušných služebnách k dispozici. Hlídka na místě zjistila seniora, který v kuchyni ležel na zemi a při pádu si přivodil krvácivé zranění obočí nad pravým okem. Přítomná hlídka provedla u dotyčného prvotní ošetření a na místo přivolala zdravotní záchrannou službu. Ta si zraněného muže od strážníků převzala poskytnutí první pomoci a odvezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru