Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 18. října v dopoledních hodinách přijali strážníci ze skupiny strážní a technické služby městské policie telefonické oznámení od zaměstnankyně Magistrátu města Ústí nad Labem, která strážníkům nahlásila, že na pracovišti řidičských průkazů se nachází muž, který byl fyzicky napaden.

Přivolaná hlídka šetřením zjistila, že se jedná o muže středního věku, bytem Duchcov, který byl fyzicky napaden neznámým mužem, jenž ho před bývalým autobusovým nádražím udeřil pěstí do hlavy, čímž mu způsobil krvácivé zranění. Dotyčný si stěžoval i na bolest ramene a pravého předloktí. Tato zranění si přivodil po úderu útočníka pádem na zem.

Foto: MP Ústí nad Labem

Vzhledem k těmto okolnostem přivolali strážníci na místo zdravotní záchrannou službu, která si zraněného od nich převzala a odvezla do Masarykovy nemocnice k ošetření. Ještě před převozem do nemocnice hlídka dotyčného upozornila na právo, podat na útočníka trestního oznámení, které ale napadený odmítl podat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru