Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 20. října v odpoledních hodinách byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Šumavská – Brandtova, z důvodu žádosti zdravotní záchranné služby o součinnost při transportu pacientky, která si zlomila kotník.

Hlídka přijela na danou adresu, kde na ně čekali zdravotníci, kteří strážníkům sdělili, že zraněná se nachází v těžko přístupném terénu, který je podmáčený a na transport ženy je zapotřebí více lidí. Poté byla dotyčná společnými silami strážníků a zdravotníků snesena ke služebnímu vozidlu strážníků, kterým byla následně převezena do ulice Šumavská, kde na ně čekala sanitka. Tou pak byla žena odvezena do Masarykovy nemocnice k ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru