Střekov – Objízdnou trasu přes Kamenný Vrch už nemusí volit řidiči, kteří mířili ze spodní části Střekova na Novosedlické náměstí. Dělníci skončili dříve s rekonstrukcí železniční vlečky v Žukovově ulici mezi bývalými provozy Setuzy. Silnice je průjezdná pro veškerou dopravu.

Původně měly stavební práce trvat do konce neděle 13. července. Na opravě vlečky se podílely společně společnosti Ústí oils a Spolchemie, které v bývalé Setuze provozují výrobní provozy.

Opravená železniční vlečka. Foto: Petr Sochůrek
Střekované, bydlící nad provozy, dřívější otevření Žukovovy ulice pro auta vítají. „Když jsme jeli na nákupy do místního marketu, museli jsme celý areál továrny objíždět. Navíc jak je pořád rozkopaná Purkyňova ulice, tak to byla pro místní delší zajížďka. Skrz bývalou Setuzu je to přeci jenom kratší," řekla Střekovanka Jana Rejžková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru