Povrly – Nešťastnou událost museli v sobotu řešit ústečtí policisté z oddělení dopravních nehod. Čtyřiačtyřicetiletého muže v Povrlech přejel traktorem jeho čtrnáctiletý syn. Zraněného museli se zraněními převézt záchranáři do Masarykovy nemocnice.

Mluvčí krajské policie Jana Matonohová uvedla, že šetřením policisté zjistili, že otec spadl pod kola traktoru, když se do něj snažil za jízdy naskočit.

„Mezitím co čtrnáctiletý chlapec řídil traktor, jeho otec seděl na korbě přípojného vozu. Poté muž slezl z korby a šel za chlapcem do kabiny. Muži uklouzla noha ze stupačky, když se snažil naskočit do jedoucího traktoru a spadl pod kola. Případem se stále zabývají dopravní policisté a celou událost šetří jako přestupek," dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru