Ústecký kraj – Svítilnami s UV diodou budou nově disponovat republikoví policisté na obvodních odděleních po celém Ústeckém kraji. Baterka pomůže hlídkám v terénu, ověřit si například pravost dokladů kontrolovaného.

Mluvčí ústeckého krajského úřadu Zbyněk Šebesta uvedl, že vedení kraje šest set ručních svítilen v hodnotě téměř dvou milionů korun darovalo policii v rámci pravidelné podpory činnosti složek Integrovaného záchranného systému.

Multifunkční svítilna. Foto: Policie ČR
„Speciální multifunkční svítilna je mimo jiné vybavena UV diodou s vlnovou délkou určenou umožňující kontrolu pravosti dokumentů a bankovek. Svítilnami budou vybaveni policisté všech obvodních oddělení Policie České republiky Ústeckého kraje a dalších vybraných organizačních článků," dodal Zbyněk Šebesta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru