Ústí nad Labem – Cestující městskou hromadnou dopravou mohou do konce letních prázdnin hrát s ústeckým dopravním podnikem další soutěž. Stačí jediné, pořídit si do svého chytrého mobilního telefonu aplikaci Sejf a získat devět klíčových slov.

Jana Milena Dvořáčková, z ústeckého dopravního podniku, uvedla, že klíčová slova získá hráč při návštěvě soutěžních míst ve městě. „Účastník soutěže pomocí načtení příslušného QR kódu získá klíčové slovo k navštívené lokalitě. Po sehnání všech 9 klíčových slov, získávají šanci vyhrát jednu z cen. Jimi jsou telefon Samsung Galaxy S5, poukázka na mobil a příslušenství v hodnotě 5 000 korun nebo 3 000 korun a řada dalších cen," doplnila Dvořáková.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Návštěvními místy jsou: Informační centrum Dopravního podniku, prodejna Štýbr – mobilní svět, ústecké muzeum, zoologické zahrada, lanová dráha na Větruši, vyhlídková věž spolu s bludišťáriem a zrcadlovým sálem na Větruši, hrad Střekov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru