Předlice – O pomoc na městské strážníky z Předlic se obrátili ústečtí policisté. Sdělili jim, že nedaleko jejich služebny v ulici Na nivách má stát, podle vyhledávacího systému, auto odcizené v Belgii. Požádali je, aby tuto skutečnost prověřili. Vyhledávací systém se nemýlil. Strážníci kromě kradeného auta zadrželi dva muže ve věku třicet a dvacet tři let.

Zadržený muž. Foto: MP Ústí nad Labem

Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že se jednalo o auto Fiat Ducato s poznávací značkou 1 AJM 658, bílé barvy s barevnými potisky na karosérii. „Hlídka vozidlo objevila zaparkované u křižovatky ulic Na Nivách – Jateční. Jeden ze strážníků si vzpomněl, že při své pochůzce viděl, jak z tohoto vozidla vystupují dva muži snědé pleti, kteří zašli do jednoho z domů v ulici U Jeslí. Vzhledem k tomu, že se jednalo o odcizené vozidlo a existovala důvodná obava, že zřejmí pachatelé se pokusí s vozidlem odjet, strážníci na auto nasadili blokovací zařízení k zabránění odjezdu," řekl Novotný.

Zadržený muž. Foto: MP Ústí nad Labem
Velitel směny strážníkům přikázal, aby odcizené auto sledovali a ihned nahlásili případný podezřelý pohyb osob okolo něj. „Asi po čtvrt hodině se k vozidlu dostavil neznámý muž, který automobil otevřel a do vozidla nasedl. Zde strážníci muže také zadrželi. Šetřením zjištili, že se jedná o Tibora B.(1991), bytem Košice. Na dotaz hlídky, kde se nachází druhý z mužů, který s vozidlem na místo přijel dotazovaný odpověděl, že Toma K.(1984), bytem Belgie, se nachází v ulici U Jeslí v prvním domě. Zde také jmenovaného strážníci zadrželi. Po zadokumentování celé události se na místo dostavila Policie ČR, která si případ převzala k dořešení," dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru