Neštěmice – Policisté z obvodního oddělení Neštěmice žádají o pomoc veřejnost. Pátrají po povedeném páru, který kradl v jednom z místních barů. Odcizil ledvinku s platební kartou, na kterou poté nakupoval v různých obchodech.

Policisté pátrají po páru podezřelého z krádeže. Foto: Policie ČR
Mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová uvedla, že muže a ženu podezírají z odcizení volně odložené ledvinky s finanční hotovostí, mobilním telefonem, doklady a platební kartou v restauraci v ulici Opletalova. Ke krádeži došlo 21. května mezi jednou a druhou hodinou odpoledne.

Policisté pátrají po páru podezřelého z krádeže. Foto: Policie ČR

„Na tuto odcizenou bezkontaktní platební kartu pár následně v devíti případech provedl nákupy v hodnotě 3 500 korun. Policistům se při vyhodnocování kamerových záznamů podařilo na jednom záznamu dvojici zachytit a žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění páru. Na fotografiích se jedná o ženu v tyrkysovém tričku a muže v hnědém triku s potiskem na přední straně a batohem na zádech. V případě jakékoliv informace se mohou Ústečané obracet na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," řekla policistka.

Policisté pátrají po páru podezřelého z krádeže. Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru