Ústí nad Labem - Po maskovaném a ozbrojeném lupiči, který hodinu před půlnocí přepadl obsluhu čerpací stanice ONO v Božtěšické ulici intenzívně nyní pátrají policisté a kriminalisté. V době loupeže byl v prodejně čerpací stanice muž a žena. Dosud neznámý pachatel vstoupil do prodejny a se střelnou zbraní požadoval po obsluze vydání tržby. Přitom vyhrožoval zastřelením. Loupežný čin potvrdila ústecká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Naštěstí nebyl nikdo při činu zraněn.

 

Ilustrační snímek. Foto: Jan Vraný

Obsluha ze strachu o život vydala muži finanční hotovost. K incidentu došlo krátce po 23.00 hodině. "V současné době kriminalisté vyhodnocují kamerové záznamy. Pachatel byl silnější postavy a vysoký asi 175 centimetrů. Na hlavě měl černou kuklu, kšiltovku a kapuci od tmavé mikiny. Oblečen byl v tmavých tříčtvrtečních kalhotách a na nohou měl tenisky," uvedla k činu ústecká policejní mluvčí Hyšplerová.

Vše nasvědčuje tomu, že pachatel byl sám. Následně po činu uprchl i s lupem. O jak vysokou částku ščlo policie nezveřejnila. V následujícíh dnech kriminalisté poskytnou videozáznam pachatele. 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru